info@hksigorta.com.tr
0(312) 221-0013

2019 En Uygun Zorunlu Trafik Sigortası

Her araç trafiÄŸe çıkabilmek için zorunlu olarak trafik sigortası yaptırmak zorundadır. EÄŸer ki trafikte zorunlu olduÄŸu halde trafik sigortası olmayan bir araca rastlanırsa o aracın men edilmesi zorunluluÄŸu vardır. Ä°ÅŸe teknik açıdan bakacak olursak ise trafik sigortasının yapılmasının amacı bir aracın kazaya karışması halinde eÄŸer ki suçlu kendisi ise karşı sürücünün zararının karşılanmasını saÄŸlamaktır. Ancak bu karşılama belli limitler dahilinde olur. EÄŸer sizin limitlerinizi aÅŸan bir zarar meydana gelmiÅŸ ise o zaman sigortanız kalan bölümü karşılamaz. 

En ucuz trafik sigortası Nasıl bulunur?

Bir trafik kazasına neden olan araç kusurlu olarak kabul edilmiÅŸse o zaman trafik sigortası sizin aracınızdaki masrafları karşılıyor. Bunun içinde insanlar mutlaka yaptırmak oldukları bu zorunlu sigorta için bir araÅŸtırma yaparak kendileri için en uygun olanı tercih ediyorlar. Hksigorta olarak biz size en uygun sigorta tekliflerini sunuyoruz.

Ankara trafik sigortası için bizimle iletiÅŸime geçin.

Sigorta Åžirketleri Arasında Ücret Farkı?

Sigorta ÅŸirketlerinin tümünde genel ÅŸartlar aynıdır ancak zorunlu trafik sigortasına yapılacak olan ek teminatlarla daha geniÅŸ bir hale dönüÅŸtürülebilir. Dolayısıyla ek bir teminat demek fiyatın farklı olacağı anlamına gelecektir.  Ä°kinci bir nokta ise aracın yaşı, modeli, sürücünün yaşı, ehliyetinin yaşı gibi faktörlerdir. Bunların hepsi bir araya geldiÄŸi zaman her sürücünün trafik sigortası ücreti birbirinden farklı olabilecektir. Devlet yaptığı son düzenleme ile birlikte tüm sigorta ÅŸirketlerine trafik sigortası poliçelerindeki primlerini kendilerinin belirleyebilmesi yetkisini de vermiÅŸtir. Dolayısıyla her ÅŸirketin farklı fiyatlar sunmasının nedeni de bundan kaynaklanmaktadır.  

Sigorta Fiyatları DüÅŸer Mi?

Zorunlu trafik sigortalarının düÅŸeceÄŸine dair basında sürekli haberler yapılmaktadır. Ancak ülke ekonomik durumuna göre yapılan düzenlemeler sonucunda ciddi bir düÅŸüÅŸ beklemek yersiz olacaktır. Her model araç ve sahibi olan kiÅŸiye göre sigorta fiyatları farklı oranlarda çıkmaktadır. Yapılan düzenlemeler ile sigorta fiyatlarında taban ve tavan fiyat aralıkları belirlenmiÅŸtir. Zorunlu trafik sigorta günü geçen araçları için gecikme zammı uygulanarak yeni poliçe hazırlanmaktadır.

Ucuz Trafik Sigortası Teklifi Nasıl Alınır?

BulunduÄŸunuz ÅŸehirdeki tüm sigorta ÅŸirketlerini gezebileceÄŸiniz gibi internet üzerinden bir araÅŸtırma da yapabilirsiniz. Hksigorta olarak biz hangi ÅŸehirde olursanız olun sizin için en uygun trafik sigortası teklifini sunuyoruz.