info@hksigorta.com.tr
0(312) 221-0013

2019 Otomobil Kredi Oranları

Bankaların müÅŸterilerine sunmuÅŸ olduÄŸu hizmetlerin kapsamı oldukça geniÅŸ. Amaç nakit ihtiyacı durumunda müÅŸterilerinin gerekli ÅŸartları karşılamaları halinde istedikleri paraya anında ulaÅŸabilmesi bunun içinde merak edilen konulardan birisi 2019 otomobil kredi oranları oluyor. HKsigorta olarak faydalı bilgiler bölümümüzde siz deÄŸerli müÅŸterilerimizin sıfır araç alımlarında bankalardan baÅŸvuracakları kredi faiz oranlarında nasıl bir tablo ile karşılaÅŸacakları konusunda bilgiler verebilmek.

2019 otomobil kredi oranları her yıl olduÄŸu gibi bu yılda deÄŸiÅŸmiÅŸ durumda ancak ülkede yaÅŸanan dolar kurundaki artış da bankaların faiz oranlarını ciddi anlamda sarstı ve yükseltti. Bazı otomobil firmaları ise nakit ihtiyacını kendi içinde çözdüklerinden dolayı belli kampanyalar dahilinde sıfır araç alımında faizsiz kredi imkanı saÄŸlayabiliyorlar. Ancak sizin bireysel olarak bankaya gidip kredi baÅŸvurusunda bulunmanız halinde karşılaÅŸacağınız tablo ise aÅŸağıdaki gibi olacaktır.

2019 Taşıt Kredisi Faiz Oranları

Bankalardan alınacak olan taşıt kredisi miktarları en fazla 48 aya kadar uzatılabiliyor. Bunun üzerinde bir taksit sayısına ulaÅŸmak ise maalesef mümkün deÄŸil. Bunun içinde bir taşıt kredisine baÅŸvurmadan önce iyi bir araÅŸtırma yapmanızı ve bütçenizi de ona göre ayarlamanızı tavsiye ediyoruz. Çünkü bankadan kredi aldığınız zaman sıfır aracınız ipotek altına alınmış olacağından dolayı ödeyememeniz halinde banka aracınıza haciz koyabilir ve bu da tahmin ediyorum ki kredi çeken hiç kimsenin isteyeceÄŸi bir durum olmayacaktır. Ä°ÅŸin diÄŸer bir yanı ise aracınız ipotekli olacağından dolayı bankadan ipoteÄŸin kalkmadan aracın satışının yapılması da mümkün olmayacaktır.

2019 İkinci El Taşıt Kredisi Oranları

Bankadan yalnızca sıfır araç için kredi almanız gerekmiyor. Bankalar hizmet kapsamını geniÅŸleterek ikinci el araçlar içinde taşıt kredisi imkanı sunuyor. Ancak burada kredi alabilmeniz için ikinci el aracınızın da en fazla 5 yaşında olması ÅŸartı var. Burada da çekeceÄŸiniz miktar aracın kasko bedelinin %70’i kadarı olacaktır.

2019 otomobil kredi oranları aÅŸağıda belirtilmiÅŸtir. Ancak son olarak size belirtmek istediÄŸimiz hususun da bankalar size bu krediyi vermeden önce sizin kredi sicil notunuzu incelemiÅŸ olduklarını unutmamanız gerekiyor. Bu not dahilinde kredi onayınızın çıkıp çıkmayacağına da karar veriliyor.

2019 Otomobil kredi oranları tablosu